10 + 2 érv amiért érdemes okos házat, lakást, nyaralót tervezni, építeni!

 1. Modern és innovatív megoldások: Az okos otthonokban használt technológiai megoldások tökéletes kombinációja a kényelemnek és a biztonságnak. 

 2. Magas életminőség: Az okos otthonok kivitele és felszerelése magas szintű életminőséget nyújt, amelyet mindenki irigyelni fog. 

 3. Rugalmasság és skálázhatóság: Az okos otthonok lehetőséget kínálnak arra, hogy a rendszert később bármikor bővítsék vagy módosítsák az igényeknek megfelelően. 

 4. Távoli vezérlés: Az okos otthonokat bárhol a világon lehet vezérelni és szabályozni, így akár távolról is ellenőrizheti otthona különböző funkcióit. 

 5. Biztonság: Az okos otthonokban használt rendszerek nagyfokú megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak. 

 6. Ingatlan értékének növelése: Az okos otthonok értéke hosszú távon növekedhet azáltal, hogy a modern technológiai megoldások és energiahatékonyság vonzóvá teszik az ingatlant. 

 7. Környezetvédelem és energiahatékonyság: Az okos otthonok lehetővé teszik az energiatakarékos megoldások alkalmazását, így hozzájárulnak a környezet megóvásához és energiahatékonysághoz. 

 8. Megfelelés a szigorú építési normáknak: Az okos otthonok tervezése során figyelembe veszik a legújabb és legszigorúbb építési normákat és előírásokat. 

 9. Viszonylag alacsony többletköltség: Az okos otthonokhoz szükséges technológiai berendezések és rendszerek viszonylag kis többletköltséggel implementálhatók az épületbe. 

 10. Hosszú távú megtérülés: Az okos otthonokba való befektetés hosszú távon megtérülhet az energiatakarékosság révén, valamint az ingatlan értékének növekedése révén.

+1. Tesztberendezési képesség: Az okos rendszerek segíthetnek az ingatlan tulajdonosainak megfigyelni és ellenőrizni az otthon különböző részeit, így időben észrevehetik a problémákat és megelőzhetik azok kiújulását.
+2. Eladhatóság: Az okos otthonok iránt egyre nagyobb a kereslet a piacon, így az ilyen ingatlanok könnyebben és magasabb áron eladhatók lehetnek a jövőben.

Ezek az érvek mutatják, hogy az okos otthonok tervezésének és építésének valóban számos előnye lehet az ingatlan tulajdonosok számára.

Több mint 100 okos otthon, egyetlen cél: az Ön kényelme. Ismerje meg Buda legnagyobb kapcsoló választékát, és tegye okosabbá otthonát velünk!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!