Okos Házak

Cégünk már 20 éve foglalkozik épületautomatikával !

Működő , több mint  100 okos házunk feljogosít arra, hogy azt mondjuk Önnek: 

Mi megtervezzük és megvalósítjuk álmai házát, mely mindazt tudja amit a XXI. század otthonának tudnia kell.

Mit is jelent a lakás automatizálása?

Az automatizálás a házban levő elektromos rendszerek összehangolását jelenti, ami lehetővé teszi az eddig önálló részek optimális működését.

Az automatizálás célja persze nem csak a hardware elemek összekapcsolása. Az összekapcsolt rendszerek lényegesen többre képesek együtt, mint külön- külön működtetve. Néha ez a többlet csak technikai jellegű: kisebb helyet foglalnak el, kevesebb tápegység is elég, megnő a rendszer megbízhatósága, csökken az energia felhasználás.

Máskor a ház komfortja, biztonsága növekszik jelentősen és az energia számla lesz lényegesen kisebb, de a kezelőszervek, a kapcsolók esztétikai megjelenése sem mindegy. 

Mit tudunk vezérelni?

  • világítás 
  • függönyök
  • külső és belső árnyékolók
  • hűtés-fűtés
  • légkezelés
  • gyengeáramú rendszerek összehangolt működése (riasztó, TV, kaputelefon, multimédia stb.)

Hogyan működik ?

Képzelje el hogy otthona minden egyes elektromos alrendszere egy központban összpontosul, beépített algoritmusai révén önállóan képes alapszabályzásokra (hőmérséklet, fény, levegőminőség).

Az alrendszereket beavatkozó szerveivel vezérli (relék, motorvezérlők, analóg szabályzók), úgy hogy a környezete aktuális állapotát szenzorai (hő-, fény-, páratartalom-, levegőösszetétel-, jelenlét-, nyitás érzékelők) segítségével folyamatosan méri. A bemenet jelek alapján az előre megírt algoritmusok alapján alakítja a kimenetei állapotát . 

Hogyan tudom kezelni?

Az előre meghatározott, beprogramozott funkciókat a rendszer automatikusan, kezelői beavatkozás nélkül végzi el.

Az összes automatikus folyamat természetesen manuálisan bármikor befolyásolható, leállítható. A rendszer könnyedén kezelhető hagyományos kapcsolók (nyomógombok) segítségével, az önálló intelligens kezelőegységekkel vagy számítógépes kezelőfelület (GUI) segítségével okostelefonjáról, tabletjéről akár a világ másik végéből is.

TELETASK   iSGUI az alábbi eszközökre telepíthető :


– Apple iPhone, iPod touch vagy iPad (iSGUI at Apple iTunes)
– Android Smartphone vagy Tablet (iSGUI at Google play store)
– Microsoft Windows PC (TELETASK Letöltés menü – regisztráció után)
– Apple Mac OSX (TELETASK Letöltés menü – regisztráció után )

Még nincs TELETASK rendszere, de kipróbálná? Mi sem egyszerűbb, töltse le az applikációt eszközére és ” játsszon el” a belga demo-házban. Indítsa el az app-ot és a ” location ” , vagy ‘ URL” kérdésre írja be “isgui.teletask.be” — ENNYI !

Mennyibe kerül?

Ahogy nincs két egyforma ember, két egyforma lakás, úgy nincs két egyforma rendszer sem!

20 éves tapasztalatunk alapján biztosan az Ön igényeihez leginkább illő rendszert fogjuk ajánlani, melynek kialakítása természetesen Önnel együtt történik. Mi nem ” csomagokat ” vagy csak egy konkrét rendszert árulunk, hanem mindig egyedi, konkrét MEGOLDÁST szállítunk!!

Eddigi tapasztalatunk alapján az alap automatika  rendszer ára az építési költség 3-5 %-ra tehető.

Ismerje meg automatika rendszereinket!

VIMAR, Bticino

Larnitech

KNX

Nuki

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!