Anigmo érintés nélküli kapcsoló

Ha akarja kiemelheti mint egy ékszert, de akár tökéletesen láthatatlanná is teheti kapcsolóit. Üveg, fa, kő, kerámia és műanyag fedőkereteink között tud kedvére válogatni bemutatótermünkben.

A fedőkereteket egyszerűen és biztonságosan, mágnessel rögzítheti, így azok könnyedén cserélhetőek és tisztíthatóak.

Az Anigmo érintés nélküli kapcsoló tökéletes választás régi villany-, dimmer-, vagy redőnykapcsolója helyett, de kényelmesen használhatja akár lakásautomatizálási rendszeréhez vagy ajtó kapcsolóként. Beépített szenzora könnyedén érzékeli kézmozgását, akár 10 cm vastag fal vagy takaróelemen keresztül is. Egyedülálló dizájnja mellett, különlegesen új, kifinomult érintés nélküli működtetést kínál Önnek. Egy elegáns mozdulattal tudja fel és lekapcsolni a világítást otthonában, a dimmer előtt tartva pedig szabályozni tudja lámpája fényerejét.

Bevezető akció! Kérje kedvezményre jogosító kuponunkat!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!