Az Ajax Systems elnyerte első Red Dot díját biztonsági és otthoni automatizálási termékeiért

Idén először elnyerte a rangos Red Dot-díjat, ami kiemelkedő elismerést jelent innovatív behatolási és intelligens automatizálási termékeik számára. 

A díjat három kategóriában nyerték el:

  • Intelligens termékek kategóriában: Érintőképernyős KeyPad
  • Belsőépítészeti dizájn kategóriában: LightSwitch & Outlet termékcsaládja
  • Belsőépítészeti dizájn kategóriában: Víz és szivárgás védelmi termékcsaládja

 A Red Dot Award értékeli az innovációt, a funkcionalitást, a formai minőséget és az ökológiai kompatibilitást, így ez a díj hatalmas megtiszteltetés számukra, és megerősíti elkötelezettségüket a kiváló teljesítményt nyújtó termékek iránt.

Az érintőképernyős KeyPad elegánsan kombinálja a biztonságot az intelligens otthoni eszközkezeléssel, nagyméretű IPS-kijelzővel, testreszabható fekete-fehér témákkal, automatikus fényerő-beállítással és karcálló üveggel. A LightSwitch & Outlet család intelligens villanykapcsolói és konnektorai lehetővé teszik a kényelmes okostelefonos vezérlést, érintésre vagy érintés nélküli gesztusokra reagálva. A WaterStop & LeaksProtect család pedig otthonok árvíz elleni védelmét szolgálja, gyorsan észlelve a szivárgásokat és megelőzve a károkat.

Az Ajax Systems nemzetközi technológiai vállalat, Európa legnagyobb biztonsági rendszerek gyártója, termékportfóliójában 135 vezeték nélküli és vezetékes biztonsági és automatizálási eszközzel. Az innovációra és dizájnra összpontosítva vezető szerepet töltenek be a biztonsági és otthoni automatizálási piacokon. A Red Dot-díjak elnyerése megerősíti, hogy termékeik nemcsak kivételes funkciókat, hanem kiemelkedő dizájnt is nyújtanak a felhasználóknak.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!