Biztonság és kényelem: Ismerd meg a Larnitech és VIMAR okos otthon rendszereit, a DOORBIRD okoskaputelefonokat!

Bemutatjuk okos rendszereinket, amelyet kimagasló szakértelemmel és magas vásárlói, felhasználói visszajelzésekkel  tudunk jó szívvel ajánlani. 

 Ár/érték arányban a legkedvezőbb a piacon.  

Larnitech okos rendszer specifikus, egyedi jellemzői: 

  • Modularitás és skálázhatóság: A Larnitech rendszerek moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy az ügyfelek csak azokat a funkciókat válasszák ki, amelyek az adott projektjük számára relevánsak. Emellett könnyen bővíthetők és testreszabhatók az igények változása szerint.
  • Interoperabilitás és integráció: A rendszer széles körű kompatibilitást kínál más okos eszközökkel és rendszerekkel, mint például a világításvezérlők, fűtés-hűtés rendszerek, biztonsági rendszerek, audio rendszerek ( AI integrációs ) , terasz és /vagy  kerti rendszerekkel ( pl. öntözés automatika), redőny automatika…  https://www.larnitech.com/smart-home
  • Ez lehetővé teszi az épület teljes körű automatizálását és a különböző rendszerek egyszerű együttműködését.
  • Felhőalapú vezérlés és távoli elérés: A Larnitech rendszerek lehetővé teszik az ingatlanok távoli felügyeletét és irányítását bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközről. Ez kényelmet és biztonságot nyújt az ügyfeleknek, akik bárhonnan ellenőrizhetik és vezérelhetik otthonukat vagy épületüket.
  • Adatbiztonság és adatvédelem: A Larnitech prioritásként kezeli az adatvédelmet és az adatbiztonságot, biztosítva, hogy az ügyfelek személyes adatai védve legyenek a kibertámadásoktól és a bizalmas információk illetéktelen hozzáférésétől.
  • Könnyű felhasználói élmény: A rendszer intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a vezérlést és a beállítások módosítását az ügyfelek számára, ezáltal javítva az otthoni vagy irodai kényelmet és hatékonyságot. Teljes vezérlés egyetlen alkalmazásból. 
  • Költségmegtakarítás: Az okos rendszerek segítségével az energiahatékonyság növelhető, ezáltal hosszú távon jelentős költségmegtakarítás érhető el az energiafogyasztás csökkentésével.
  • Értéknövelés: Az okos otthonok és épületek iránti kereslet folyamatosan növekszik a modern technológia iránti növekvő igény miatt. Egy Larnitech rendszerrel felszerelt ingatlan vonzóbbá válik,az ingatlan értéke magasabb, tulajdonos szemlélettel is és esetleges későbbi értékesítés szempontjából is.  

  Metaforsa 2. KIT  magyar nyelvű videó, szemléltető bemutató:

Másik ilyen megbízható vezérlő egység a VIMAR kínálatában van, lakásokba ajánljuk okos és  egyszerű megoldás: : LINEA szerelvények és  XT platfom vezérlője: 

https://www.vimar.com/en/int/linea-unique-line-17225122.html

Otthonok biztonsága a kapubejáratnál kezdődik

  •  VIMAR  ajánlatunk: 

https://www.vimar.com/en/int/roxie-the-robust-versatile-and-sophisticated-video-entrance-pane-17639132.html

    Hogyan működik: https://www.vimar.com/irj/go/km/docs/z_catalogo/DOCUMENT/b_c24004-vimar-catalogo-lancio-roxie-en.107552.pdf

  • DOORBIRD ajánlatunk: 

https://www.doorbird.com/en

  Hogyan működik: https://www.doorbird.com/en/howitworks

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!