Okosház

A SMARTHOME Kft. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát. Ez a presztízsértékű minősítés azt jelenti, hogy üzleti kapcsolatunkra és pénzügyi kockázatunkra vonatkozólag kivételesen alacsony kockázatot jelent.

A Dun & Bradstreet minősítés hosszú évek óta nemzetközileg elfogadott megbízhatósági mérőszám, amely a cégek stabilitását és pénzügyi megbízhatóságát értékeli. Az AAA, AA és A osztályzatok a minősítési skála legmagasabb szintjeit jelölik, és a tanúsítvány nemcsak a jelenlegi megbízhatóságot, hanem a vállalkozásunk jövőbeni stabilitását és fizetőképességét is előre jelezheti.

A Dun & Bradstreet minősítés alapját hivatalos adatok, például a Cégbíróság bejegyzései, az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal információi, valamint más hatóságok adatai képezik. A minősítés továbbá figyelembe veszi a cég demográfiai adatait, pénzügyi jelentéseit és teljesítményének trendjeit. Ez egy megbízható és átfogó képet ad vállalkozásunkról.

Az AAA tanúsítvány bizonyítja, hogy a SMARTHOME Kft. egy erős és pénzügyileg stabil vállalkozás, amely a piac meghatározó szereplője és a jövőben is folytatja a sikeres tevékenységét.

Dun & Bradstreet tanusitvany