Banki átutalással, számlaszámunkra.

Kártyával a bemutatótermünkben.

Készpénzzel a bemutatótermünkben.

Megrendeléskor 50% előleget kérünk!

Árucikkeink egyedisége miatt, érdemes személyesen a bemutatótermünkben megnézni a kínálatunkat.

Általában célszerű árajánlatot kérni, majd ennek elfogadásakor rendelését küldje el, emailben az info@okoshaz.hu vagy az ertekesites@smarthome.hu címre. 

Visszatérő vásárlóinknak, futárral is el tudjuk küldeni az árut és természetesen személyesen is le tudja adni a megrendelését.

Beépítő dobozokból és mechanizmusokból rendelkezünk árukészlettel, tehát sok minden elvihető ” azonnal „. A hiányzó tételek ( pl. fedőkeretek ) általában 2-3 hét alatt érkeznek be a gyártótól.  Minden esetben tájékoztatunk, hogy megérkezett az adott áru.

Ha ennél sürgősebben kell, tud kérni gyorsszállítást is, ebben az esetben DHL 2 napon belül behozza nekünk az árut. Ennek ára árumennyiségtől függően 50-60 €.

Átutalással Forintban vagy Euróban, az utóbbi esetben a végszámla napján  aktuális Raiffeisen vállalati deviza eladási árfolyamon forintosítunk! Személyesen csak Forintban tud fizetni készpénzben vagy kártyával.

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!