Roxie videópanel

Piacon van az új Roxie videó bejárati panel Due Fili Plus technológiával. Ez a termék a masszív kialakítást, a sokoldalúságot és a legmodernebb technológiát egyesíti, hogy biztonságos és intelligens beléptető- és híváskezelő rendszert kínáljon.

A bejárati panel kiváló minőségű anyagból, metálszürke zamakból készült, amely modern stílusú és kivételesen robusztus kialakítást, IK08 ütésállóságot és IP54 védelmi fokozatú időjárásállóságot kölcsönöz neki.

Ezt a bejárati panelt úgy építették, hogy kompromisszumok nélkül kiállja az idő próbáját.

Ideális választás kis és közepes méretű lakókörnyezetekbe történő telepítéshez, mivel 1, 2 és 4 lakást, például egy- és kétlakásos házakat, valamint négylakásos társasházakat is hívhat, illetve a beléptető funkciónak köszönhetően kis szálláshelyeken is telepíthető.

A Roxie egy tiszta képet és színeket szolgáltató kamerával van felszerelve, amely vízszintesen akár 130°-os, függőlegesen pedig 82°-os széles felvételi szöggel rendelkezik, így teljes lefedettséget biztosít a hatékony és részletes felügyelethez.

Mivel mindössze 10 cm széles, ideális szűk helyeken és vékony oszlopokon; a LED-eken keresztül hangjelzés és optikai jelzés jelzi a hívások állapotát, garantálva a tiszta és hatékony kommunikációt.
A Roxie-t kifinomult, akár távoli irányításra is tervezték.

Ez a funkció valójában különösen alkalmas a kisebb szálláshelyek, például panziók, edzőtermek, személyzet nélküli vagy recepcióval nem rendelkező szálláshelyek számára, ahol a beléptetést RFID-címkékkel (digitális proximity kulcsok), transzponderkártyákkal vagy távolról, intelligens üzemmódban az új View Key alkalmazással lehet működtetni, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó közvetlenül az okostelefonjáról nyissa ki a szobák és a közösségi területek ajtaját, a létesítményvezető pedig a View felhőportálon keresztül on-line kezelje a vendégek vagy ügyfelek belépését.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

VIMAR nyári leállás

A VIMAR gyár augusztus 7. és augusztus 28. között szünetel. Az utolsó sürgős megrendeléseket július 26-ig tudjuk vállalni, hogy azok még a zárás előtt megérkezzenek. A leállás időszakában beérkezett megrendeléseket tudjuk fogadni, csak azok már előreláthatólag szeptemberben érkeznek meg. A gyár újraindulását követő első szállítás szeptember 9-én lesz.
figyelem!