Új ELVOX video kaputelefon KIT egy- vagy kétlakásos telepítéshez

Az új ELVOX video kaputelefon szettek azonnal használatra készek és nem igényelnek speciális programozást. A kültéri- és beltéri egység megbízható összeköttetését digitális két vezetékes rendszer biztosítja. A maximális távolság az egységek között 100 méter.

Bővíthető – minden egyes hívógomb legfeljebb 3 beltéri egységhez kapcsolható.

Emelett csatlakoztatható külső kamerás megfigyelőrendszerhez is . Az új szettek érintőképernyős verzióban elérhetőek, illetve egyes beltéri egységeknél a monitoron egy kapacitív billentyűzet (soft touch) is található.

A nagy felbontású színes 7″-os érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a ház falain kívüli világ élénk megjelenítését.

A navigáció és az összes videó bejárati funkció vezérlése a menüben , közvetlenül az érintőképernyőn is elvégezhető. Lehetőség van a házban lévő többi beltéri egység hívására (intercom rendszer), illetve készíthetünk automatikusan felvételeket a becsöngetőről.

A rendszer típusától függően – egy- vagy kétlakásos verzió – a kitek egy- vagy két beltéri kijelzőből állnak, mely választható érintőképernyős vagy kapacitív érintős nyomógombokkal egyaránt.

Az esztétikus és ellenálló alumínium kültéri egység egy- vagy két gombos változatban rendelhető.

Színes kamerája 120°-os vízszintes szögben lát maga körül, éjjel is.

A névcímke megvilágítását LED háttérvilágítás biztosítja.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!