Vimarbticino

A két nagy olasz, gyönyörű kezelőkkel!

Ha a TELETASK rendszer túl nagy Önnek (minimum 66 be/ kimeneti pont) vagy beleszeretett olasz szerelvényeinkbe, akkor biztosan szeretni fogja az általuk ajánlott saját automatikájukat is, melyekkel akár a nappali 6-8 világítási köre és 4-5 redőnye könnyedén kezelhető okostelefon vagy tablet segítségével. 

By-Me VIMAR automatika rendszer

A VIMAR By-Me néven gyárt automatika rendszert amely alapvetően a KNX-el áll rokonságban, olyannyira hogy KNX-es eszközei is léteznek. Ha tehát EIKON EVO kezelőket szeretnénk látni a falakon, de csak a KNX rendszerben bízunk erre is van lehetőség. Ha megelégszünk egy ” szelidített ” és lényegesen olcsóbb rendszerrel a By Me választéka mindenre tud megoldást adni. A prémuim EIKON EVO vagy az egyszerűbb ARKÉ, de még  a belépő szintű PLANA keretekben egyaránt meg tud jelenni ugyanaz az elektronika, mely természetesen okostelefonos és tabletes kezelést is lehetővé tesz.

MYHOME automatika rendszer

A MYHOME automatika rendszer az olasz bTicino terméke. A különleges minőségű kapcsolóiról és szerelvényeiről híres cég automatika rendszerét elsősorban kisebb családi házak, lakások automatizálásához ajánljuk.

A TELETASK automatika rendszeréhez hasonlóan itt is lehetőség van a világítás kapcsolásán kívül a fűtés és a redőnyök vezérlésére egyaránt. A MYHOME széles választékban kínál vezérlő egységeket, hagyományos kivitelű buszos kapcsolókat, üveg felületű exkluzív kezelőegységeket és érintőképernyős vezérlőket.

A kezdőképernyőn klikkeljen a My Home feliratra! Jó sétát kívánunk!

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!