Vimarbticino

A két nagy olasz, gyönyörű kezelőkkel!

Ha a TELETASK rendszer túl nagy Önnek (minimum 66 be/ kimeneti pont) vagy beleszeretett olasz szerelvényeinkbe, akkor biztosan szeretni fogja az általuk ajánlott saját automatikájukat is, melyekkel akár a nappali 6-8 világítási köre és 4-5 redőnye könnyedén kezelhető okostelefon vagy tablet segítségével. 

By-Me VIMAR automatika rendszer

A VIMAR By-Me néven gyárt automatika rendszert amely alapvetően a KNX-el áll rokonságban, olyannyira hogy KNX-es eszközei is léteznek. Ha tehát EIKON EVO kezelőket szeretnénk látni a falakon, de csak a KNX rendszerben bízunk erre is van lehetőség. Ha megelégszünk egy ” szelidített ” és lényegesen olcsóbb rendszerrel a By Me választéka mindenre tud megoldást adni. A prémuim EIKON EVO vagy az egyszerűbb ARKÉ, de még  a belépő szintű PLANA keretekben egyaránt meg tud jelenni ugyanaz az elektronika, mely természetesen okostelefonos és tabletes kezelést is lehetővé tesz.

MYHOME automatika rendszer

A MYHOME automatika rendszer az olasz bTicino terméke. A különleges minőségű kapcsolóiról és szerelvényeiről híres cég automatika rendszerét elsősorban kisebb családi házak, lakások automatizálásához ajánljuk.

A TELETASK automatika rendszeréhez hasonlóan itt is lehetőség van a világítás kapcsolásán kívül a fűtés és a redőnyök vezérlésére egyaránt. A MYHOME széles választékban kínál vezérlő egységeket, hagyományos kivitelű buszos kapcsolókat, üveg felületű exkluzív kezelőegységeket és érintőképernyős vezérlőket.

A kezdőképernyőn klikkeljen a My Home feliratra! Jó sétát kívánunk!

VIMAR nyári leállás

A VIMAR gyár augusztus 7. és augusztus 28. között szünetel. Az utolsó sürgős megrendeléseket július 26-ig tudjuk vállalni, hogy azok még a zárás előtt megérkezzenek. A leállás időszakában beérkezett megrendeléseket tudjuk fogadni, csak azok már előreláthatólag szeptemberben érkeznek meg. A gyár újraindulását követő első szállítás szeptember 9-én lesz.
figyelem!