TELETASK Automatika

Nagyobb családi házakhoz, villákhoz ezt a kiválóan bevált rendszert ajánljuk!

A TELETASK rendszerek megbízhatóságát 30 éves piaci jelenlétük biztosítja, valamint az a tény, hogy minden hardware elemre gyakorlatilag ÖRÖK GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK, itthon is több mint 50 ház üzemel már ezzel a technikával, több közülük már 13 éve meghibásodás nélkül.

A TELETASK rendszerek új generációja a DOIP (Domotica over Internet Protocol) elvre épülő központi vezérlője már beépített web szervert is magába foglal és Ethernet csatlakozása révén belső hálózatba köthető, tehát elvileg bármekkora objektum vezérlésére képes.

Természetesen okostelefonról, tabletről is kezelhető, sőt Windows-os tablet esetén akár az alaprajzot, lakásbelsőket tartalmazó elkáprázatató grafikus felületről is irányítható a ház. Ez lehetővé teszi, hogy Ön bármilyen utasítást karosszékében ülve, a kertből ,vagy a neten keresztül bárhonnan kiadjon. Ha akarja, fixen a falra is tehet akár 19 vagy 22″-os érintőképernyőt, és mint egy parancsnoki vezérlőpultról, innen irányíthatja Okos házát. Az érintőképernyők használata esetén lehetőség van a video kaputelefon (vagy a megfigyelőrendszer) beintegrálására is. Természetesen mód van bármilyen MABISZ minősített riasztórendszer, vagy akár az öntözés, locsolás beillesztésére is. Így pl. távozáskor a riasztó élesítésével automatikusan lekapcsolódik minden nem fix áramkör, illetve lezárnak a redőnyök.

Fordítva, hazatértünkkor az összes redőny felmegy és bekapcsolnak az ” üdvözlő fényeink „.

A fűtés- és hűtés rendszerbe integrálásával különböző hőmérsékletű zónákat (lakó-, alvó-, dolgozó-, fürdő-,) lehet a házban kialakítani, és időzítve, vagy jelenléttől függően szabályozni. Így a rendszer az Ön komfortját fokozva jelentősen ésszerűsíti az energiafelhasználást. A zónák (szobák) hőmérséklete, páratartalma a kijelzőkön bármikor leolvasható, a beállított érték könnyen módosítható.

Számos kiváló audiórendszert kapcsolhat a rendszerhez,  gyakorlatilag bármilyen audiorendszert multi-room rendszerré alakíthatunk át. Ilyenkor a TELETASK applikációval vagy a fali vezérlőkön lévő gombokkal működtethető a hangrendszer: CD-it a fürdőszobában is hallgathatja, a hangerőt és ki- bekapcsolást egy standard nyomógomb segítségével is tudja vezérelni.

A rendszer központi inteligenciával (3 fajta központi vezérlővel) rendelkezik, a legkeresettebb MICROS + központ önállóan is ellátja egy kisebb családi ház összes vezérlési funkcióját, buszos kiegészítő elemekkel pedig gyakorlatilag bármeddig bővíthető. 

iSGUI az alábbi eszközökre:
– Apple iPhone, iPod touch vagy  iPad (iSGUI at Apple iTunes)
– Android Smartphone vagy Tablet (iSGUI at Google play store)
– Microsoft Windows PC (TELETASK Letöltés menü – regisztráció után )
– Apple Mac OSX (TELETASK Letöltés menü – regisztráció után )

Még nincs TELETASK rendszere, de kipróbálná? Mi sem egyszerűbb, töltse le az applikációt eszközére és ” játsszon el” a belga demo-házban. 
Indítsa el az app-ot és a ” location ” kérdésre írja be “isgui.teletask.be” — ENNYI !

OtthoNNeked Szakmai napok

Helyszín: Palatinus Fürdőszobaszalon oktatóterme, 1095 Budapest, Soroksári út 86. Szakmai előadásunkat április 10.-én tartjuk 11:50-12:35 között. Várunk kiállítói pultunknál és előadásunkon! Az előadásunkon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött melyre a lenti linken keresztül tud jelentkezni!
Várunk!